Blog

Onze favoriete lunchplekken in de Spoorzone.

Bram Mulders
Bram Mulders - Technische Brabo
  • Fun
  • 02/04/2019
  • Leestijd: 8 minuten
Kantoor Studio Brabo, Spoorzone, Tilburg

Inmiddels zit Studio Brabo alweer ruim een jaar in de Tilburgse Spoorzone. De omgeving biedt een scala aan lunch gelegenheden. Een aantal hiervan hebben we uitgeprobeerd, en graag delen we onze favoriete lunchplekken met jullie!

RAW

Slechts 50 meter lopen en we zijn bij RAW, letterlijk om de hoek dus. Bij RAW is het altijd gemoedelijk; vriendelijk personeel en lekker eten. In de zomer kan je hier ook heerlijk in de zon zitten. Favorieten? De Club Sandwich of een uitsmijter, altijd goed!

Burgemeester Brokxlaan 30, Tilburg (Menukaart)

Restaurant RAW, Tilburg

De Wagon

De Wagon is het kleine broertje van De Houtloods. Dezelfde culinaire filosofie alleen dan wat toegangkelijker. Zoals de naam al doet vermoeden bevindt het restaurant zich in een opgeknapte wagon en is daarmee dé hotspot van de Spoorzone. Onze favoriet is de boterham met crushed avocado, bacon, gepocheerd ei en sla. Ook lekker zijn de huisgemaakte limonades en ijstheeën. Klinkt gezond toch?

Burgemeester Brokxlaan 1041, Tilburg (Menukaart)

Restaurant De Wagon, Tilburg

Smeer'm

Letterlijk twee meter naast onze voordeur vind je Smeer'm. Een brede keus aan vers belegde broodjes. En als je haast hebt kan je ook afhalen. Onze aanrader is de tosti met huisgemaakte saus!

Brokxlaan 8, Tilburg (Menukaart)

Smeer'm, Tilburg

EVE

EVE is gevestigd in de monumentale Polygonale Loods van de Spoorwegen. Helemaal opgeknapt en hip ingericht. Onze favoriet is de botsing van steak tartare op brood: Een broodje met steak tartare gecombineerd met een kroket!

Burgemeester Stekelenburgplein 208, Tilburg (Menukaart)

Restaurant EVE, Tilburg

Pig & Rye

Net buiten de Spoorzone, maar de moeite waard om het spoor onder door te gaan. Als je van varkensvlees en brood houdt dan is dit 'the place to be'. Alles wordt hier in huis gemaakt: broodjes met allerlei vleeswaren, hamburgers, pâté en croûte, worstenbroodjes en noodles.

Nieuwlandstraat 28, Tilburg (Menukaart

Cheese Burger, Pig & Rye, Tilburg