Blog

Brabo Food, dé bestelsite voor horecaondernemers

Bob van den Broeck
Bob van den Broeck - Creatieve Brabo
  • Algemeen
  • 20/03/2020
  • Leestijd: 1 minuten
Cheese Burger, Pig & Rye, Tilburg

Internetondernemers Bram Mulders en Bob van den Broeck van Internetbureau Studio Brabo ontwikkelen een bestelsite tegen kostprijs voor horecaondernemers in zwaar weer.

Bob legt uit: “We willen de hele sector een hart onder de riem steken in deze moeilijke tijd. We zien dat veel ondernemers aan het worstelen zijn om hun zaak een andere invulling te geven. Wij proberen ze te helpen door het aanbieden van een bestelplatform. Gegarandeerd online binnen 48 uur voor slechts €5,- per dag. Zonder langlopende contracten, gewoon per dag opzegbaar! We weten tenslotte niet hoe de situatie er vanaf 6 april uit gaat zien.”

Het platform moet als goedkoop, lokaal alternatief dienen voor grote reuzen als Thuisbezorgd, Deliveroo en Uber Eats. Waar hoge startkosten en commissies die kunnen oplopen tot 40% meer regel dan uitzondering zijn. Dit soort platformen helpen de branche in zwaar weer dan ook niet vooruit. Op dit moment wordt er een pilot gedraaid met Pig & Rye. Alle horecaondernemers en detaillisten kunnen zich aansluiten bij Brabo Food.

Ook wordt er nagedacht over een volgende release met onder andere een tikkie-integratie en een doneer mogelijkheid om ondernemers te kunnen blijven steunen in deze moeilijke tijd.